Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 27 березня 2012 р.

27.03.2012р. Б. / Європейський суд з прав людини: сім’я – це союз жінки і чоловіка




«Право» на гомосексуальний «шлюб» не належить до прав людини, а тому держави, які не надають таку змогу своїм громадянам або й забороняють її, – не порушують права людини. Таке рішення виніс Європейський суд з прав людини у Страсбурзі. Це підтвердження прецеденту 2010 року, коли той самий суд визначив своїм рішенням, що Австрія не порушує права людини відмовою в реєстрації одностатевих «шлюбів».
 
Також у рішенні суду відзначається, що держава не зобов’язана надавати гей-парам ті ж самі права, що й нормальній гетеросексуальній сім’ї. 

Це рішення суду є дуже цінним аргументом у боротьбі європейців за сімейні цінності, оскільки своїм рішенням Європейський суд з прав людини фактично визнав, що подружжя – це виключно союз чоловіка й жінки, а не двох чоловіків чи двох жінок.

За матеріалами: Католицький Оглядач 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар