Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 24 березня 2012 р.

24.03.2012р. Б. / Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії»



29-30 березня 2012 року Національний університет «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України  та Українського Біблійного товариства проводить Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії».
 

До участі в олімпіаді «Юні знавці Біблії» запрошуються учні 1-11 класів, переможці відповідних шкільних та регіональних предметних олімпіад, які вивчають предмети духовно-морального спрямування: «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», а також усі бажаючі.
 

Безпосередня олімпіада в Острозькій академії

    Письмовий тест на знання Святого Письма для 5-11 класів
    Дебати на тему «Християнські моральні цінності — запорука доброчесного життя. Чи є їм альтернатива у 21-му столітті?» для учнів 9-11 класів.
    Презентація проектів для 9-11 класів до 10 хвилин
    Захист творів учнів для 5-8 класів до 7 хвилин
    Презентація робіт учнів 1-4 класів до 5 хвилин
    Матеріали оформляються в редакторі «Microsoft Word» і подаються у друкованому вигляді (1 прим.) й електронному варіанті (пересилаються електронною поштою) шрифт «Times New Roman»; розмір шрифту — 14; інтервал — 1,5; поля: ліве, праве, верхнє і нижнє — 20 мм.

Інформаційний лист

Положення олімпіади




Джерела:www.oa.edu.ua

Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар