Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 26 березня 2012 р.

26.03.2012р. Б. / Словенці проголосували проти гомо-«шлюбів»

Словенці на загальнонаціональному референдумі сказали «ні» гомо-«шлюбам». Тобто вони проголосували проти нового закону про сім’ю, який передбачав надання гомосексуальним парам ті ж права, що і гетеросексуальним сім’ям. Зокрема, найбільш спірним питання було «право» гомосексуальних пар на всиновлення дітей.


За першими неофіційними даними, «проти» проголосувало 56,73% громадян, які взяли участь в референдумі.


Новий сімейний закон був прийнятий попереднім словенським парламентом, більшість у якому складали ліві та ліберальні партії. Однак через протести громадськості й вимоги винесення закону на референдум з боку консервативних партій, закон так і не було впроваджено у дію. Відповідно до словенського законодавства, новий сімейний закон вважається недійсним, оскільки більше 50% учасників референдуму проголосували «проти», а після відкинення закону загальнонаціональним референдумом парламент не має права повертатися до розгляду закону з цього ж питання щонайменше рік часу. Таким чином, старий закон, який врегульовує сімейні питання, залишається в дії.




За матеріалами hrt.hr

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар