Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 8 березня 2012 р.

08.03.2012р. Б. / Молитовна Хресна дорога вулицями Львова



18 березня 2012 року у Хрестопоклонну неділю, вулицями Львова пройде молитовна Хресна дорога, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ.

Хресна хода розпочнеться о 15:00 біля храму св. Арх. Михаїла (вул. Винниченка, 22), та завершиться на площі перед Архикатедральним Собором Святого Юра (пл. Св. Юра, 5). Очолить хресну ходу Високопреосвященний Владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ.

У спільній молитві участь візьмуть духовенство Львівської архиєпархії, монашество, студенти Львівської духовної Семінарії Святого Духа, представники влади міста і області, ректори та студентство львівських вищих навчальних закладів.

Цього року молитовними роздумами про: «Дорогу відкуплення» будуть провадити отці Львівської провінції Згромадження редемптористів. Наступний, 2013 рік для отців редемптористів в Україні є ювілейним, адже виповнюється 100 років від часу коли 27-го травня Митрополит Шептицький та Генеральний уряд редемптористів підписали угоду про заснування редемптористського монастиря в Галичині.

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитві та спогляданні Христових страстей, пережити дорогу Господа до Воскресіння через Голгофу.

Прохання взяти лампадки червоної барви.

Прес-служба Львівської Архиєпархії

Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар