Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 27 березня 2013 р.

27.03.2013р. Б. / Черговий акт сатанізму в Золотоноші на Черкащині


У ніч з 26 на 27 березня в м. Золотоноша, що на Черкащині, сатаністи вже вдруге понівечили фігуру Пресвятої Богородиці, цього разу відбили голову.
 
Отець Юрій Голоднюк розповідає: «У м. Золотоноші зареєстровано понад десяток інших Церков, у них все нормально, жодних прикростей, і тільки наша громада терпить постійні напади зловмисників, про яких ми лише можемо здогадуватися».
 
Перший напад на греко-католицьку громаду Золотоноші стався у ніч із 7 на 8 липня 2012 року. Тоді зловмисники вирвали з фасаду каплиці, в якій молиться місцева греко-католицька громада, хрест і викинули його на вулицю, а також намагалися вирвати фігурку Божої Матері, котра стоїть на подвір’ї перед входом до каплиці.
 
Пригадуємо, що подібних нападів зазнавали парафії УГКЦ і на Київщині: у Броварах та в Ірпені.
 
А зовсім недавно вчинено розбійний напад на каплицю Різдва Пресвятої Богородиці і помешкання священика в м. Кремінна Луганської області. Невідомі зловмисники вночі зробили чотири вистріли у вікно з вогнепальної зброї. На щастя, ніхто не постраждав.
 
Слід відзначити, що у всіх цих випадках зловмисників не знайдено і не покарано, а міліція відписує: «Слідство триває, винні будуть покарані».

Департамент інформації УГКЦ

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар