Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 24 березня 2013 р.

24.03.2013р. Б. / «Нехай зловмисники не думають, що ми будемо боятися» — отець Онуфрій, ЧСВВ, про злочинницький акт на Луганщині


На початку Великого посту у м. Кремінна Луганської обл. невідомі обстріляли з вогнепальної зброї капличку Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ), заподіявши незначний збиток будівлі. Жертв і поранених немає.

Настоятель храму отець Онуфрій Репецький, ЧСВВ, вважає, що таким чином хочуть залякати діяльність місцевої громади УГКЦ.

— У ночі я пробудився від почутих мною пострілів, їх було чотири. Я відразу ж про це повідомив міліцію, яка відреагувала миттєво. Таким чином заявив, що це не жарти. Нехай зловмисники не думають, що ми будемо боятися.

Адже ж при вході до каплиці та будинку ієромонаха встановлено хрест. Зловмисники знали про те, що тут відбувається.

— Нам дуже прикро, що такі події трапляються у теперішній час. Для цього немає оправдання, могли постраждати люди, – заявив отець Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні.

У даній ситуації вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом хуліганства.


Джерела: http://osbm.info

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар