Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 3 березня 2013 р.

03.03.2013р. Б. / Догналівський терор у школах на Золочівщині (Львівщина)


1 березня 2013 року члени секта Догнала спробували зірвати загальношкільні батьківські збори у Золочівській загальноосвітній школі №2. За свідченням колективу вчителів, там уже понад три тижні члени секти Догнала залякують учнів та батьків неймовірними історіями про запровадження ювенальної юстиції, згідно з якою держава буде забирати дітей з християнських сімей. Через це деякі батьки готові були забрати своїх дітей зі школи взагалі.
 
Щоб запобігти нагнітанню паніки, роз’яснити ситуацію, що склалася, дирекція школи організувала загальношкільні збори. На збори, окрім батьків, дирекція школи також запросила представників відповідних держустанов: начальника служби у справах дітей Золочівської РДА Наталію Малиновську, директора Золочівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Наталію Маркевич, начальника відділу молоді та спорту відповідного управління Золочівської РДА Ольгу Климук, начальника реєстраційної служби Золочівського районного управління юстиції Віталія Киреченка.
 
Непрошеними гостями на збори прийшла група догналівців, які спробували зірвати зустріч, між сектантами та стривоженими батьками відбувся конфлікт. На виклик дирекції школи прибув наряд міліції, який видворив непроханих гостей за межі шкільного приміщення. Догналівці зробили кілька спроб прорватися у школу та працівники міліції запобігли цим агресивним спробам.
 
Під школою одразу ж зібрався натовп сектантів, більшість з яких були немісцевими, що вказує на заздалегідь сплановану догналівцями провокацію. «Спотнанне» пікетування школи, образливі вигуки на адресу педагогів переросли в мітинг, на який Золочівська міська рада заздалегідь видала дозвіл, який за півгодини до початку мітингу відкликала.
 
Догналівці перемістилися у міський парк, де роздавали перехожим агітки проти ювенальної юстиції. На запити перехожих, від якої конфесії вони діють і хто автор листівок, догналівці брехливо твердили, що листівки – це звернення від всіх українських церков та релігійних організацій.
 
Наше журналістське розслідування встановило, що догналівці уже провели практично в усіх школах Золочівського району «роз’яснювальну» роботу, яку їм дозволяли дирекції шкіл. З опором сектанти зіткнулися тільки у Золочівській загальноосвітній школі №2.
 
Очевидці свідчать про атмосферу терору, страху і безнадії, яка запанувала серед школярів та їхніх батьків у багатьох місцях Золочівського р-н.
 
Офіційним організатором усіх цих неподобств у Золочівському р-н Львівської області є Львівська обласна організація «Союз християнських матерів».
 
На цей момент наше журналістське розслідування щодо інших подробиць та масштабів акції сектантів триває.

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар