Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 26 березня 2013 р.

26.03.2013р. Б. / Громадські організації, пов’язані з сектою догналітів


ДогналітиОтримавши відмову у державній реєстрації, догналіти змінили свою стратегію – тепер вони приміряють на себе маски громадських активістів, створюючи у масовому порядку Громадські організації та об’єднання, які їм підконтрольні.
 
Так, останнім часом приналежними себе до догналівської секти проявили такі організації: «Об’єднання віруючих української правовірної греко-католицької церкви», «Сім’я під Покровом Богородиці», «Молодь за здорове життя», «Голос Господній», Комітет зі збереження християнської спадщини «Покрови Богородиці», «Союз християнських матерів Львівської області («Союз християнських матерів України»), Зборівська районна громадська організація - Товариство зі збереження християнської спадщини «Аве Марія», Золочівська районна громадська організація «Батьки України». У Кругові (Золочівщина) утримують реабілітаційний центр «Тавор» – «лікують» від узалежнень. 

З догналітами відкрито співпрацюють протестантські утворення: «Любов проти гомосексуалізму» та «Посольство Боже» Сандея Аделаджі. 

Окрім цього, догналіти створи клон «Руху чистих сердець», а також декларують як католики-харизмати. 

За матеріалами: Католицький Оглядач 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар