Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 5 березня 2013 р.

05.03.2013р. Б. / Церква молиться за в’язнів


Неділя про Блудного Сина в  Українській греко-католицькій Церкві, відповідно до рішення Синоду Єписокопів, проголошена днем особливої пастирської турботи і молитви про в’язнів. З цієї нагоди у неділю, 3 березня, на запрошення запрошення адміністрації Львівської виправної колонії №48 та її капелана о. Андрія Хомишина відбувся душпастирський візит єпископа-помічника Львівського преосвященного Владики Венедикта. О 10:00 год. за чисельної присутності в’язнів колонії розпочалась Божественна Літургія, у якій Владиці співслужили о. Степан Сус, голова Центру Військового Капеланства, о. Андрій Хомишин, капелан установи та о. Тарас Мирка, капелан Личаківської виправної колонії № 30 та Львівського слідчого ізолятора. Супроводжував  Божественну Літургію своїм співом хор Гарнізонного храму Свв. Апп. Петра і Павла Modus Vivendi.
 
По завершенні Св. Літургії Владика Венедикт уділив своє архіпастирське благословення присутнім на молінні, а в’язні мали можливість поспілкуватись із архієреєм.
 
Після спільної молитви Владика разом із отцями-капеланами провели зустріч із керівнитцвом ЛВК №48, в часі якого окрім обговорення буденних питань душпастирського служіння у в’язницях, розглянули питання можливості побудови на території установи невеличкої каплиці. На даний момент вже створений нарис проекту споруди, а її небесним покровителем з благословення Влаидики обраний блаженний священномученик о. Омелян Ковч, відомий як «парох Майданека».

Фотозвіт тут.

Джерела: http://kapelanstvo.com.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар