Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 липня 2014 р.

31.07.2014р. Б. / Документальний фільм «Молитва за Україну» презентували у Києві (+video)

У стрічці зафіксовані драматичні події, що відбулися у центрі Києва на Майдані Незалежності з 21 листопада 2013 року до 21 лютого цього року.

Герої стрічки — безпосередні учасники подій: активісти, священнослужителі, лікарі. Щоб якнайточніше відтворити картину подій, автори фільму опитали півсотні майданівців та переглянули 500 годин відеоматеріалів різних телеканалів та стрімерів, які працювали в епіцентрі руху спротиву. 

«Ця тема буде через роки досліджуватись, переосмислюватися, бо подія була унікальною та неповторною», — сказав міністр культури Євген Нищук. Автором стрічки став режисер і продюсер Євген Афінєєвський. Прем’єра фільму планується на фестивалі у Торонто в Канаді на початку вересня цього року, 21 листопада – на річницю початку Майдану – фільм вийде у всеукраїнський прокат. 



Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар