Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 21 липня 2014 р.

21.07.2014р. Б. / Російські терористи викрали, катували і спалили слов'янського пастора Олександра Павенко і його двох дітей. Трагічні подробиці

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розкрив моторошні подробиці мученицької смерті сім'ї пастора Слов'янського відділення Церкви Преображення Господнього Олександра Павенко, про яку він вперше повідомив 8 липня на прес-конференції.

За його словами, встановлення істини в цьому випадку важливе ще й тому, що російська державна пропаганда вже поспішає подати загибель цих невинних людей як справу рук українських військових.

"Хтось повідомив терористам, що служителі Церкви Преображення Господнього допомагають і годують солдат української армії та Нацгвардії, які стоять на блокпостах навколо Слов'янська і, можливо, повідомляють їм інформацію про дії терористів, - повідомляє на своїй сторінці в Facebook радник міністра в неділю, 20 липня. - Не виключено, що наводку на знищення служителів протестантської церкви  дали служителі Московського патріархату, що ненавидять всіх, хто не слухає їх брехню во славу Путіна і Великої Росії".

Павенка разом з синами, Павенко Альбертом Олександровичем 1990 року народження і Павенко Рувимом Олександровичем 1984 року народження, і ще двома служителями церкви - Бродарським Віктором Івановичем і Величко Володимиром Олександровичем - бойовики викрали 8 червня прямо під час святкового богослужіння до Дня Трійці.   

Терористи забрали з собою чотири автомобілі, що належать жертвам викрадення - Cevrolet Evanda, Ford Transit, Land Rover Discovery, Toyota Avensis.

"Служителів Господа катували, а потім розстріляли", - пише Геращенко.

Отримавши догану від полковника російських спецслужб Ігоря Гіркіна ("Стрілка", "Стрелкова") вбивці спробували зімітувати загибель служителів нібито від мінометного вогню української сторони.

Вони поклали тіла мучеників у найдешевшу машину ("яку не шкода" - авт.) з чотирьох - Cevrolet Evanda і спалили її, щоб приховати сліди злочину.  

Тіла загиблих були поховані терористами в братській могилі на території дитячої лікарні Слов'янська разом з двома десятками трупів терористів. Керівником похоронної зондеркоманди був російський найманець по кличці "Дроворуб".   

Решта три автомобіля служителів церкви вбивці прихопили з собою під час втечі зі Слов'янська до Донецька. 

Сьогодні у звільненому українськими військами Слов'янську вірні Церкви Преображення Господнього, які  залишилися в живих, зібралися разом у храмі, щоб відслужити молебень за невинно убієнними. Після молебню парафіяни підуть до братської могили в саду Слов'янської дитячої лікарні.

"Але російська пропаганда представлятиме все так, що жителі Слов'янська прийшли пом'янути нібито загиблих священиків Московського патріархату, убитих нібито українськими військовими-бендерівцями. А також вклонитися терористам - захисникам Слов'янська! Про те, що буде саме так, можете не сумніватися", - стверджує Геращенко.   

14 червня від попадання в автомобіль осколка мінометного снаряда проросійських сепаратистів загинув на місці старший пастор протестантської церкви "Оновлення", голова міської Ради церков Сергій Скоробогач.  

Полон терористів пережили донецькі пастирі Микола Калініченко (з конфіскацією авто) і Сергій Косяк.

Немає коментарів:

Дописати коментар