Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 17 липня 2014 р.

17.07.2014р. Б. / У Ватикані позитивно оцінили участь монахині в конкурсі «Голос Італії»

сестра Крістіна
Член Папської ради з Нової Євангелізації о. Алехандро Діас заявив, що сестра Крістіна Скучча, яка нещодавно перемогла в конкурсі «Голос Італії», є прикладом того, як Церква повинна спілкуватися з екзистенційною периферією.
 
«Сестра Крістіна вийшла на сцену, щоб продемонструвати свій життєвий вибір. І, я думаю, вона досягла своєї мети, — сказав в інтерв'ю для CNA о. Алехандро Діас. — Ми теж повинні, як і сестра Крістіна, говорити про Бога не абстрактно, а розповідати про те, що конкретно Він зробив у нашому житті». 

Нагадаємо, на початку червня 25-річна монахиня виграла конкурс «Голос Італії» і отримала визнання у всьому світі. Вона підкорила слухачів своєю харизмою і здатністю неординарно доносити Слово Боже. 

 «Сестра Крістіна співає і одночасно розповідає про Бога, а також закликає людей до молитви, — зауважив о. Алехандро Діас. — Своїм виступом вона безстрашно заявила: «Так, я віруюча, я вірю в Бога». 

Він також пояснив, що музика може бути і каналом розмови з Богом, і засобом спілкування між людьми, яке спирається на Євангеліє. «Вона є одним із способів, за допомогою якого можна показати Ісуса іншим», — упевнений Член Папської ради з Нової Євангелізації. 

У своїх перших інтерв'ю після перемоги с. Крістіна сказала, що вона «повертається до своїх життєвих пріоритетів, якими є Ісус і молитва».

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар