Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 7 липня 2014 р.

07.07.2014р. Б. / За швидке звільнення о. Тихона Кульбаки закликав молитися Екзарх Донецький

За швидке звільнення о. Тихона Кульбаки закликав молитися Екзарх Донецький «Ми одержали інформацію, що отця Тихона насильно утримують представники так званої ДНР. Де точно і хто точно його захопив - нам невідомо. Вже кілька днів я намагаюся знайти когось, з ким би можна було вести переговори про звільнення отця Тихона, але все безрезультатно», – розповів Департаменту інформації УГКЦ владика Степан (Меньок), Екзарх Донецький.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, вже кілька днів на зв'язок не виходить секретар Ради Церков і релігійних організацій Донецької області, священик УГКЦ Тихон Кульбака.

Владика Степан висловив глибоке занепокоєння насильницьким утриманням о. Тихона, оскільки священик хворіє на діабет і має хворе серце. «Як відомо, люди з діагнозом діабету потребують щоденного медикаментозного лікування. Тому ми дуже переживаємо і молимося, щоби з нашим священиком було все добре», – зазначив владика Степан.

За словами Донецького екзарха, о. Тихон неодноразово критично висловлювався про так звану ДНР.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар