Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 8 липня 2014 р.

08.07.2014р. Б. / У підвалі церкви в Слов’янську знайшли склад зброї – все російського виробництва

Бійці Нацгвардії знайшли в Слов’янську в підвалі церкви склад зброї терористів: новітні ПЗРК «Стріла», міни, гранатомети – все російського виробництва.

Як пише у себе в Facebook міністр МВС Арсен Аваков, 2-й резервний батальйон Національної гвардії захопив арсенал зброї терористів.

«Новітні ПЗРК «Стріла», міни, гранатомети - все російського виробництва, з відповідними документами. Склад був... в підвалі церкви... Вивозили в базовий табір на двох вантажівках. І доведеться зробити ще дві ходки», - повідомив міністр.

«Цією їх зброєю ми їх і опріходуем!» – як пише Арсен Аваков, сміються і жартують, збиваючи напругу бійці. «Справжні гвардійці!», - зазначає міністр МВС.

Як повідомили у прес-службі Нацгвардії, ця церква знаходиться у Слов’янську. Було виявлено: 4 одиниці ПЗРК «Ігла», 12 РПО «Шміль», 12 РПГ, 31 осколочна міна, 20 ручних реактивних протитанкових гранат, більше 8000 набоїв, 50 гранат для підствольного гранатомету та документи осіб, які називають себе членами ДНР.

Вже багаторазово доведена причетність Росії до заворушень на Сході України, і ось ще один доказ.

Немає коментарів:

Дописати коментар