Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 28 грудня 2012 р.

28.12.2012р. Б. / Фільм «Отець Кадило» на каналі ТВі (video)


У неділю, 30 грудня, о 14:30, відбудеться показ документального фільму "Отець Кадило" на українському телебаченні. Стрічку демонструватиме телеканал ТВі, в рамках передачі Юрія Макарова "Цивілізація".
 
Напередодні показу відбудеться також розмова автора програми з творцями фільму - продюсером Тарасом Пастернаком та автором сценарію і дослідження Тарасом Бабенчуком.
 
Пряма трансляція на офіційній сторінці  каналу ТВІ tvi.ua/stream.
 
Довідка

Документальний фільм "Отець Кадило", розповідає про життя і служіння греко-католицького священика Василя Шевчука. Протягом 1945-1948 років він був капеланом Перемиського куреня УПА на Закерзонні під псевдом "Кадило".

Зйомки фільму проходили на території України, Польщі, Словаччини і Канади. Саме в Канаді сьогодні проживає найбільше свідків життя і служіння отця "Кадила".

Прем’єрний показ стрічки відбувся 16 вересня 2012 року у м. Стрий на Львівщині, де народився майбутній капелан УПА. З нагоди святкування 70 річниці створення УПА, фільм "Отець Кадило" демонстрували у Львові, Києві, Донецьку, Перемишлі (Польща), Торонто (Канада) та інших містах.

Трейлер:



Тарас Бабенчук для Департаменту інформації УГКЦ

Джерело:     Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар