Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 11 січня 2013 р.

11.01.2013р. Б. / Вийшов перший в історії каталог морських капеланів


Апостольство моря випустило свій перший довідник з інформацією про морських душпастирів у світі. Каталог містить номери телефонів і адреси електронної пошти католицьких капеланів морських структур в 259 портах.
 
 Директор з розвитку Апостольства моря Джон Грін повідомив, що організація представлена священиками в більшості портів світу, від Дурбана до Дубаї і від Коста-Ріки до Коломбо. 

 «Ми вважаємо, що довідник, який містить детальну інформацію про всіх наших священиків, буде цінним ресурсом для моряків і багатьох інших осіб, що працюють в морському судноплавстві», - зазначив він. 

Капелани Апостольства моря забезпечують практичну і духовну підтримку для моряків. Це стосується як допомоги у пастирських або медичних питаннях, так і посередництво в суперечках щодо оплати та умов праці. «Наші капелани є» рятівним колом «для багатьох моряків, коли вони прибувають в порт. Моряки знають, що можуть довіряти капеланові і надіятися на нього», - сказав Джон Грін. 

У Ватикані в листопаді відбувся 23-й Міжнародний конгрес «Апостольство моря», який зібрав понад 400 делегатів з 70 країн світу. 


За матеріалами: Радіо Ватикан

  КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар