Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 10 січня 2013 р.

10.01.2013р. Б. / Різдво завітало до Чортківського СІЗО, що на Тернопільщині


 Свято народження Ісуса Христа відсвяткували й ув’язнені та засуджені, що утримуються у Чортківському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області. Дякуючи допомозі капеланів Чортківського СІЗО отців Андрія Лемчука, Євгена Гаврилишина та монахиням монастиря «Сестер Пресвятої Родини» особи, які по волі обставин перебувають по ту сторону грат, мали змогу скуштувати смачної Різдвяної куті, якої було зварено більше 160 літрів.

Нова радість стала
Яка не бувала
Над вертепом звізда ясна
У весь світ засіяла

З такими словами представники студентського братсва «Обнова» розпочали постановку святкового Вертепу у світлиці установи для засуджених. Сценка народження Ісуса Христа була поставлена з великою майстерністю і засуджені з великою зацікавленістю спостерігали за цим без сумніву священним дійством.

Також отцем Андрієм було відправлено Святкову Літургію у храмі святого Апостола і Євангелиста Івана, що на території установи та продемонстровано фільм духовного спрямування «Кво вадіс».

Варто зазначити, що духовне виховання є важливою складовою колективного впливу на засуджених та ув'язнених і невід'ємною частиною виховного процесу.

Тарас Бакун,
старший інспектор із соціально – виховної
та психологічної роботи Чортківського СІЗО
управління Державної пенітенціарної служби України
у Тернопільській області


Джерела: http://prison-pastoral.blogspot.com

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар