Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 3 січня 2013 р.

03.01.2013р. Б. / Львів’ян запрошують долучитись до «Великої коляди»


Цього року фестиваль «Велика коляду» проходитиме з 7 до 27 січня у храмі Пресвятої Євхаристії на пл. Музейній, 3 у Львові. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Навколо фестивалю «Велика коляда» об’єднуються диригенти, композитори, фольклорні колективи, звучать прем’єри. Фестиваль має на меті глибше пізнання та популяризацію різдвяних традицій усіх куточків України.
 
Як повідомляє мерія, цьогорічною родзинкою є те, що «Велика коляда» заохочує учасників до виконання колядок, щедрівок, віншувань та інших різдвяних творів Полісся.
 
Як розповів адміністратор фестивалю Василь Мельник, перший виступ вертепів відбудеться 7 січня одразу після святкової Літургії – о 12:30 у будні дні виступи відбуватимуться о 19:00.
 
«Є деякі зніми по часу 13 і 20 січня – виступи розпочнуться о 16:00 19 січня – о 14:00, а 27 січня – о 17:00», - уточнив Василь Мельник.
 
Нагадаємо,що свою історію Різдвяний фестиваль «Велика коляда» розпочав з ювілейного 2000 року від Різдва Христового.
 
Різдвяний фестиваль «Велика коляда» – це творчі зустрічі і співпраця митців, репертуарне збагачення, відкриття нових імен, спільне возвеличення таїнства Різдва.

Комплексна програма фестивалю «Велика коляда».

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар