Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 30 квітня 2013 р.

30.04.2013р. Б. / Догналіти продовжують роздавати анафеми


 
Догналіти наклали «анафему-прокляття» на представників різних християнських Церков і спільнот, які брали участь у ІІІ Київському міжконфесійному форумі.
 
Таким чином, на сьогоднішній день під «анафемою», згідно з вироком догналітів, повинні перебувати Єрусалимський Патріарх Феофіл, митрополит Бориспільський Антоній з УПЦ (МП), а також Предстоятель УПЦ (МП) Митрополит Володимир. 

Догналіти повністю підтримали Союз православних братств України, який 23-24 квітня проводив акцію протесту перед будівлею, де проходив ІІІ Київський міжконфесійний форум. 

ІІІ Київський міжконфесійний форум відбувся 23 квітня, у ньому брали участь представники найбільших конфесій християнства, іудаїзму, ісламу і буддизму, а також вчені та політики з більш ніж 20 країн світу. Серед них Патріарх Святого Града Єрусалима і всея Палестини блаженніший Теофіл III, митрополит Бориспільський Антоній (Паканич), УПЦ (МП). 

Перед будівлею, де відбувався форум, «Союз православних братств України» проводив акцію протесту. Очільники секти догналітів напередодні форуму виступили із зверненням в якому закликали представників християнських Церков в Україні «своєю участю підтримати акцію» Союзу православних братств України. 

Стверджуючи, що мета форуму, на який традиційно збираються представники православ'я, ісламу, юдаїзму та інших релігій, – «привести слабких християн до прийняття духу неоязичництва і духу Нью Ейдж – духу антихриста», догналіти попереджають: «Бог обіцяє, що якщо Україна, Росія і Білорусія покаються і християни пообіцяють Богу щодня молитися 1 годину протягом одного року, то Бог врятує ці народи Київської Русі від запланованого авто геноциду»

Більше того, догналіти винесли учасникам Київського міжконфесійного форуму жорсткий вердикт: 

«Візантійський Вселенський Патріархат в авторитеті Триєдиного Бога проголошує вирок: Якщо в Юдиній акції в Київському готелі візьме участь будь-який представник християнської Церкви чи громади, Бог на нього, згідно Гал 1,8-9, накладе анафему –  прокляття». 

Нагадаємо, раніше  догналіти анафемували за «екуменізм» і «модернізм» Римських Пап Йоана Павла II і Бенедикта XVI, а також Патріарха РПЦ Кирила і всіх, хто має з ним єдність. 

Догналіти – релігійне угрупування, яке  відмежувалося від УГКЦ і не має офіційного юридичного визнання в Україні. У своїх поглядах і заходах представники догналітів консолідуються з фундаменталістськими течіями всередині УПЦ/РПЦ. Раніше Догналіти були ініціаторами кількох голосних скандалів, пов'язаних з намаганням захопити храми у Чорткові та у Львові, з побиттям жінки, хамським вимаганням грошей у італійських монахів, захопленням редакції львівської газети "Експрес", тощо. 

За матеріалами: РІСУ

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар