Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 13 квітня 2013 р.

13.04.2013р. Б. / Щотижня декілька священиків переходять до Католицької Церкви з інших конфесій


Щотижня декілька священиків переходять до Католицької Церкви з інших конфесійУ середньому за тиждень від 3 до 4 священиків християнських конфесій просять прийняти їх до Католицької Церкви. Про це сказав префект Конгрегації Віровчення архиєпископ Ґерхард Мюллер. За його словами, це нова тенденція, яка останніми роками набирає обертів.
 
Архиєпископ Мюллер відкрив сьогодні на Папському Університеті св. Хреста конференцію про віру та канонічне право. Ієрарх зазначив, що сьогодні Євангелія стикається з домінуючою ментальністю, яка базується на пошуку суб’єктивного та індивідуального задоволення. Тому проголошення Божого Слова сьогодні – це дуже невигідна справа. 

Архиєпископ також пригадав, що важливий обов’язок кожного члена Церкви – поглиблювати свою католицьку ідентичність та розуміння власної віри. 

За матеріалами: Radio Watykańskie 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар