Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 12 квітня 2013 р.

12.04.2013р. Б. / Любомир Гузар закликав журналістів працювати над власною культурою

Українським журналістам слід звернути увагу на високий рівень культури за кордоном і працювати над власною культурою. Про це під час зустрічі зі студентами Інституту журналістики КНУ ім. Т.Г.Шевченка повідомив Верховний Архиєпископ-емерит Українського греко-католицької церкви Любомир Гузар.
 
За його словами, журналістам потрібно мати глибокі та широкі знання.
 
“Журналісти за кордоном мають високий рівень культури, особистої культури і знання також. Я хочу на це звернути увагу, що ми не сміємо бути дикунами, і над цим треба працювати. Воно самим не приходить, це є результат праці, праці над собою. Я сердечно кожного з вас закликаю працювати над собою”, - зазначив кардинал Л.Гузар.
 
Додамо, що 2 квітня відбулася презентація його книги «Три дороги», що присвячується до 80-річного ювілею.
 
Як інформував ZAXID.NET, кардинал Любомир Гузар сказав, що влада боїться свободи в серцях набагато більше, ніж голодного бунту. Також він заявляв, що суспільство має домагатися захисту своїх законних прав і не бути байдужими, але при цьому не переходити за межу здорового глузду.

Джерела: http://zaxid.net

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар