Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 8 квітня 2013 р.

08.04.2013р. Б. / Київську Архиєпархію відвідає п. Лаврентій Соснович – представник організації «Лицарі Колумба»


За дорученням Блаженнішого Святослава, повідомляємо вас, що в період з 11 по 18 квітня Київську Архиєпархію відвідає п. Лаврентій Соснович – представник організації "Лицарі Колумба", найбільшої мирянської організації США, членами якої є виключно чоловіки. Це вже друга зустріч представників цієї організації в Україні.
 
Зокрема, 14 квітня 2013 р о 13:00 в Патріаршому Соборі Воскресіння Христового, п. Соснович зустрінеться з кандидатами до організації для ознайомлення з діяльністю "Лицарів Колумба".
 
Для цього потрібно повідомити:
Прізвище, ім’я
Місце проживання (місто/село, область)
Назва парохії УГКЦ, до якої кандидат належить
Контактний телефон (мобільний)
Електронна адреса
 
Блаженніший Святослав сподівається, що участь наших чоловіків-мирян в такій організації залучить їх до активнішої праці в Церкві.
 
З благословення Блаженнішого Святослава, координатор зустрічей в Україні – о. Володимир Мальчин, віце-канцлер Курії Верховного Архиєпископа (тел. 097 76 58445, curia_ugcc@ukr.net).

Джерела: http://kyivsobor.ugcc.org.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар