Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 30 листопада 2012 р.

30.11.2012р. Б. / В Ізраїлі спалили багаття з книг «Нового заповіту»




Віце-мер ізраїльського міста Ор-Ієгуда ініціював спалення сотень книг «Нового завіту» на площі перед міською синагогою. Допомагали чиновнику учні місцевої юдейської релігійної школи.
 
За словами віце-мера Узі Аарона, члена партії ШАС, церемонія спалення книг була відповіддю на дії християнських місіонерів, які розгорнули інтенсивну діяльність серед мешканців міста. Зокрема, минулого тижня місіонери роздали сотні книг «Нового заповіту». Віце-мер стверджує, що зайнятися цією проблемою його змусили звернення громадян, які скаржилися на непрошених гостей і просили захистити їх від християнської пропаганди.
 
У минулий четвер Узі Аарон виїхав в район, де напередодні були помічені місіонери. Через гучномовець він звернувся до жителів з пропозицією здати отримані від християн книги. У цей час учні релігійної школи обходили квартиру за квартирою і збирали книги, з яких пізніше було складене багаття.
 
Узі Аарон залишився задоволений заходом і вважає, що акція зі спалення літератури, яка суперечить основним ідеям юдаїзму, відбулась успішно.

 
За матеріалами: katolik.ru 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар