Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 7 листопада 2012 р.

07.11.2012р. Б. / У Ватикані зберуться медпрацівники з усього світу


Про роль лікарень у проголошенні Євангелія говоритимуть учасники конгресу, який відбудеться у Ватикані 15-17 листопада. «Лікарня - місце євангелізації. Місія людська і духовна», - так звучить тема XXVII Міжнародної конференції Папської ради душпастирства працівників сфери охорони здоров'я. 
 
Асамблея, яка відбудеться в Новій синодальної залі, зосередиться на трьох напрямках: «Духовність і дияконія милосердя», «Історія та місія», «Етика та гуманізація». 17 листопада учасники зберуться в Залі Павла VI для роздумів і молитви. 

На завершення форуму запланована зустріч учасників з Папою Бенедиктом XVI, - повідомив архиєпископ Зигмунт Зімовські, голова Папської ради душпастирства працівників сфери охорони здоров'я. «На зустріч з Наступником св. Петра, - додав він, - теж запрошені римські медики та члени їх сімей, студенти медичних навчальних закладів, члени організацій, чия діяльність пов'язана з турботою про хворих. XXVII Міжнародна конференція, - зазначив Архиєпископ Зімовські, - «стане важливою частиною Року віри і буде співзвучною з двома подіями, які нещодавно відбулися у Ватикані: XIII Генеральною асамблеєю Синоду Єпископів та 50-річчям відкриття II Ватиканського Собору». 

Ієрарх повідомив, що на щорічний медичний форум запрошені найбільш видатні експерти, які допоможуть глибоко подивитися на нинішню тематику. У конференції візьмуть участь кілька сотень учасників з усього світу. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар