Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 13 листопада 2012 р.

13.11.2012р. Б. / Римо- та греко-католицькі єпископи зібрались на спільні реколекції


Спільні реколекції єпископів Римо-Католицької і Греко-Католицької Церков розпочались увечері 12 листопада у Вищій Духовній Семінарії у Львові-Брюховичах. У реколекціях беруть участь більшість українських католицьких єпископів обох обрядів. 
 
Реколекції проводить єпископ Кшиштоф Ніткевич, Ординарій Сандомєжської дієцезії з Польщі, який довгий час працював у Конгрегації для Східних Церков. 

Це вже другі спільні реколекції єпископів Східної і Західної Церков в Україні; попередні були рік тому, у листопаді 2011 року. Реколекції закінчаться у четвер, 14 листопада, спільним засіданням єпископів РКЦ та УГКЦ. 

А у п’ятницю, 15 листопада, у Львові-Брюховичах відбудеться ХХХХ Пленарне Засідання Конференції Єпископів Римо-Католицької Церкви в Україні. 


За матеріалами: Католицький Медіа-Центр

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар