Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 14 листопада 2012 р.

14.11.2012р. Б. / Масову молитву Розарія через Skype провела білоруська молодь


Католицька молодь чотирьох білоруських міст - Гродно, Ліди, Ошмяни і Щучино згуртувалася в молитві Розарію через Skype. Ініціатором акції, яка в нинішньому році відбулася вже вдруге, стала Душпастирська рада студентської молоді міста Гродно. 
 
Молитовна зустріч мала гаслом слова бл. Йоана Павла II: «Вимагайте від себе, навіть якщо інші від вас не вимагають». 

Акція почалася зі святої Меси у гродненській церкві Благовіщення Пресвятої Діви Марії. Літургію очолив о. Антоній Гремза. У своїй проповіді священик зауважив, що «сьогодні відносини людини з Богом дуже часто вимагають оздоровлення». Отець Антоній додав, що людина, шукаючи відносин з Богом, повинна досягти того, щоб це були відносини Божої дитини. 

Священик розповів і про мету молитви через Skype: «Ми будемо сильними тільки тоді, коли станемо одне. Тому ми хочемо за допомогою сучасних засобів комунікації з'єднатися в молитві з нашими однолітками, які живуть в інших містах, щоб відчути, яка велика наша спільнота», - зазначив о.Антоній і звернув увагу на те, що в інтернеті нові технології повинні служити людині в духовному розвитку, а не робити її рабом цих технологій. 

Завдяки Skype молодь, яка була присутня в той же час у своїх парафіяльних святинях в Ліді, Щучин і Ошмянах, могла разом з молоддю, яка молилася в Гродно, роздумувати над таємницями Розарію.

За матеріалами: katolik.ru 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар