Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

ПОЛІТИЧНІ РЕПРЕСІЇ ПРОТИ НАЦІОНАЛІСТІВ ТРИВАЮТЬ!

Голова Центрального проводу ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Андрій Стемпіцький 9 грудня 2011 року отримав лист з Вищого спеціалізованого суду України, де вказано, що прокурор відділу прокуратури Івано-Франківської області Журавльов Є.Є. подав касаційну скаргу на вирок Рогатинського районного суду Івано-Франківської області від 18 березня 2011 року та ухвалу Апеляційного суду Івано-Франківської області від 5 травня 2011 року з проханням скасувати вирок та ухвалу. 


Простішими словами – прокуратурі не подобається, що Андрій Стемпіцький знаходиться на волі, тому хоче повторного суду “по всій строгості”. 


Касаційна скарга прийнята і розгляд кримінальної справи відбудеться 22 грудня о 10 годині в м. Києві за адресою вул. Пилипа Орлика, 4а


Всеукраїнська організація «Тризуб» ім. С.Бандери розцінює це антиукраїнське дійство як політичні репресії проти Голови Центрального проводу та всього націоналістичного руху. 


Закликаємо прийти на суд і підтримати нашого побратима Андрія Стемпіцького! 


Слава Українській Національній Революції! 


Геть режим внутрішньої окупації! 

Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар