Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 11 грудня 2011 р.

11.12.2011р. Б. / Бізнес на абортах

 
Саме так (Geschäft Abtreibung) називається книжка Александри Марії Ліндер, яка розглядає абортивний бізнес у Німеччині. Представлення справ містить чимало інформації, яка не повинна обходити й читачів поза Німеччиною. 

 
У ній ідеться, зокрема, про використання останків ненароджених дітей для виготовлення косметики та препаратів для щеплень. Як відзначає автор, для щеплень надаються саме клітини, взяті з тілець дітей, які перед смертю були повністю здорові. 


Тривожною є також справа трансплантацій, у яких «подавець» зазнає смерті, аби можна було лікувати того, хто вже народжений. Так, наприклад, у Детройті 2008 року трьох дітей було абортовано, а їхні серця пересаджено новонародженому. Жодне з тих дітей не прожило довше ніж півгодини по операції.


У Німеччині хворобу Паркінсона та хорею Гентінгтона пробують лікувати клітинами з мозку абортованих дітей. Своєю чергою, в Україні діє осередок, що спеціалізується на трансплантації ембріональних клітин, зокрема в рамках спроб уникнути старіння (анти-ейджінг). 


Свій бізнес на абортах можуть робити й косметичні фірми. Варто замислитися, чи купувати косметику проти старіння, до складу якої входить «натуральний колаген», але немає ані найменшої згадки, звідки він походить. Небагато що говорить інформація, що ця субстанція походить від «ссавців», бо невідомо, йдеться про людину чи тварину. 


Александра Ліндер описує стратегію та фінанси таких проабортних організацій, як Фонд ООН у справі народонаселення (UNFPA), організація «Заплановане батьківство» (International Planned Parenthood Federation) або «Захист жіночого здоров’я» (Ipas). 


За матеріалами: Gość Niedzielny 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар