Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 14 грудня 2011 р.

14.12.2011р. Б. / Надзвичайні відкриття «NASA», пов’язані з іконою Гваделупської Божої Матері

12 грудня, у день пам'яті Божої Матері Гваделупської, Бенедикт XVI очолив св. Літургію  у Ватиканській базиліці, яка відбудеться з нагоди 200-річчя незалежності країн Латинської Америки.

Усі народи цього регіону вшановують ікону Гваделупської Богоматері, з якою пов'язано багато чудес, що продовжують привертати увагу не тільки вірних, але і вчених. Американське космічне агентство «NASA» опублікувало результати наукових досліджень, зроблених над іконою Божої Матері з Гваделупи, згідно з якими, офтальмологічний аналіз очей Марії довів зменшення сітківки ока під час наближення світла і розширення, під час його віддалення, як це буває з очима живої людини.

Крім того, вчені помітили, що температура тканини, на якій був зображений образ, відповідає температурі тіла здорової людини – 36,6 градусів.

Коли слухати тіло Марії стетоскопом, то відчутний пульс 115 ударів на хвилину, що відповідає серцебиттю дитини, яка перебуває в лоні жінки.

За дослідженнями вчених з «NASA», матеріали, якими була намальована ікона, ніколи не знаходили на Землі. Крім того, композиція зірок, яку видно на одязі Богородиці, точно відповідає тому їх розташуванню, що було зранку 12 грудня 1531 – в цей час сталося відоме чудо з вибухом.

На початку ХХ ст. хтось заклав поряд з іконою Марії бомбу, руйнівна сила якої мала великий радіус, коли стався вибух, то все навколо було знищено, але ікона залишилася недоторканою.

Також, викликає інтерес те, що руки Діви Марії мають невеликі відмінності: права – світліша а ліва – темніша, що може означати єдність між расами, а хрест на шиї Божої Матері може символізувати інкультурацію християнства в суспільство ацтеків.

За матеріалами: Ватыканскае радыё


Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар