Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 3 грудня 2011 р.

03.12.2011р. Б. / Відбулася прес-конференція з нагоди показу фільмів у Львові про історію УГКЦ

З нагоди проголошення Львівської Митрополії УГКЦ, на початку грудня, у Львові, відбудеться показ серії документальних фільмів про історію УГКЦ у XX ст. Цій події була присвячена прес-конференція, яка відбулася 2 грудня в приміщенні малої сесійної зали Львівської міської ради на тему «З нагоди проголошення Львівської Митрополії УГКЦ  світ побачить серію документальних фільмів про історію УГКЦ»

Цикл документальних фільмів, присвячений історії УГКЦ у XX ст.. було створено протягом 2009-2010 р. рекламно-продюсерським центром «Стар-ТВ» у співпраці з Львівською Архиєпархією УГКЦ та Інститутом історії Церкви Українського католицького університету.

В рамках грудневого показу, демонструватимуться три документальних стрічки «Спадщина Андрея Шептицького». «Йосип Сліпий: Молитва за Україну» та «Володимир Стернюк: Служіння в підпіллі». Фільми розповідають про служіння визначних провідників УГКЦ, які провадили Церкву у XX ст.

Слухати повний текст прес-конференції:

Розпорядок показу фільмів:
7 грудня 2011 р. середа 18:30, - конференційний зал Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка. 35) - документальний фільм «Йосип Сліпий: Молитва за Україну».

10 грудня 2011  р.. субота  14:40. - Кінопалац «Копернік» (вул. Коперніка. 9) документальний фільм «Володимир Стернюк: Служіння в підпіллі».

12 грудня 2011 р.. понеділок. 16:00. - конференційний зал Український католицький університет (вул. Хуторівка. 35а) - документальний фільм «Спадщина Андрея Шептицького».


Джерело: Прес-служба Львівської Архиєпархії

Немає коментарів:

Дописати коментар