Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 5 грудня 2011 р.

05.12.2011р. Б. / В ЄС хочуть боротися зі СНІДом методом аборту


Надя – 6-річна ВІЛ-позитивна дівчина у Київському будинку дитини. Фото: Брент Стертон


Євроосли переважною більшістю голосів визнали аборт одним із методів боротьби з ВІЛ/СНІД.

«Коли доходить до голосування, право на життя не має великої цінності в коридорах Європарламенту», – прокоментувала це організація European Dignity Watch («Європейська сторожа гідності»), яка має штаб-квартиру в Брюсселі.



Резолюцію (яка не має законодавчого характеру) було прийнято 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 454 голосами «за», при 86 «проти» і 44 «утримався». В ній парламентарії закликають Єврокомісію та Євросоюз забезпечити всім справедливий доступ до профілактики вірусу імунодефіциту людини, викриття його та лікування СНІДу.


Євро-осли вказують на обов’язковість широкого доступу до протизаплідних засобів та «безпечних і легальних» абортів, як і постабортної опіки. Вони підкреслюють, що економічна криза не повинна негативно впливати на боротьбу з ВІЛ/СНІД.


«Європейський парламент офіційно заявив, що аборти є рівноправним засобом боротьби з ВІЛ/СНІД», – підкреслює European Dignity Watch. В оприлюдненій 2 грудня заяві організація підкреслює, що «абортування потенційних носіїв вірусу» було визнане припустимим способом запобігання цій епідемії. Відзначено, що сім інших «проблемних» з точки зору охоронців життя пунктів резолюції були відкинені голосами більшістю послів Європейської народної партії та майже половиною послів-консерваторів. Однак їм не вдалося домогтися усунення пункту про аборти. У тексті також залишилися формулювання стосовно того, що профілактика ВІЛ/СНІД є «інтегральною частиною опіки над статевим та репродуктивним здоров’ям». European Dignity Watch виникла для підтримки співпраці прородинних організацій та захисників життя у Європі й у світі. Вона відслідковує, зокрема, події на форумі Євросоюзу, пов’язані з цими питаннями.


За матеріалами: Gość Niedzielny 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар