Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

31.10.2016р. Б. / У Донецькому екзархаті УГКЦ створили Дніпропетровський деканат

Виходячи із пастирських потреб та для кращої духовної опіки вірних в Донецькому екзархаті створили Дніпропетровський деканат, шляхом поділу Запорізького деканату. До складу новоствореного деканату входять душпастирі Дніпропетровської області.

Йдеться в Декреті про створення Дніпроперовського деканату владики Степана, Екзарха Донецького УГКЦ. Декрет представили 27 жовтня на  деканальних зборах Запорізького деканату, які провів владика Степан та о. Роман Вовк, декан, у Запоріжжі.

На зборах також зачитали Декрет про призначення о. Романа Вовка деканом Запорізького деканату. «Оцінюючи вашу ревність для Божої слави і добра Святої Церкви та народу, виявляємо вам наше довір’я  призначаємо вас деканом Запорізького деканату Донецького екзархату УГКЦ», - йдеться в Декреті. У Декреті єпископ закликає священиків та вірних виявляти послух, пошану та любов до новопризначеного декана. «Маю добрі сподівання, що вірні та священики отримають від вас батьківську опіку та любов», - пише владика Степан в Декреті.

Руслана Ткаченко

Немає коментарів:

Дописати коментар