Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

14.10.2016р. Б. / Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Слава Ісусу Христу! - Слава навіки!
Слава Україні! - Слава Героям України!

Дорогі побратими і подруги по боротьбі за Українську Самостійну Соборну Державу, від Сяну по Кавказ!

Вітаю всіх Вас з потрійним святом:

Вітаю Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, нашої Небесної заступниці, Цариці і любої Матінки, яка своїм, Святим Покровом, охороняє Україну-Русь понад тисячоліття, оберігає від підступних хитрощів лукавого і провадить всіх, бажаючих спасіння, до Царства Сина свого і Бога нашого, Ісуса Христа!

Вітаю Вас з Днем Українського Козацтва, святом всіх представників славетного лицарського роду, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах пульсує гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних запорожців.

Вітаю Вас з 74-річчям створення Української Повстанської Армії, наших славних попередників, приклад яких, ми намагаємося наслідувати у своїй нинішній боротьбі за УССД!

Вітаю Вас з 23-річчям створення ВО "ТРИЗУБ" ім. Степана Бандери, організації, яка підхопила естафету боротьби за УССД від славних вояків УПА, борців за волю і кращу долю української нації, на своїй, Богом даній, нам українцям, землі!

Бажаю всім Вам витривалості і наснаги у носінні щоденних хрестів вслід за Господом нашим, Ісусом Христом, щоб через боротьбу за здобуття земної Батьківщини, Ви осягнули й Небесну, в Царстві вічного Блаженства і Буття!

Ми переможемо, бо ми з Богом і з нами Бог!

З повагою, любов'ю і молитовним благословенням,
сл.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар