Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

21.10.2016р. Б. / Екзорцист пояснює: як захистити себе від демонічних дій

Отець Вінсент Ламперт, офіційний екзорцист Архиєпархії Індіанаполісу зазначає, що найкраще від демонів захищені католики. Адже їм щоб захистити себе потрібно дотримуватись трьох практик: молитва, приступання до Таїнства Примирення та участь у Службі Божій, пише «National Catholic Register».

Проте, як розповідає сам екзорцист, коли він католикам каже такий простий рецепт захисту, то вони за звичай дивляться на нього так, наче б він зійшов з розуму. Про те, розповідає о. Ламперт, «Як би я їм сказав вийти опівночі на двір і, злапавши за хвіст чорного кота, крутити його над головою – вони би це зробили».

Як зазначає о. Ламперт, люди думають, що для того, щоб захистити себе від демонів, потрібно чинити щось надзвичайне. Насправді, ж потрібно робити «елементарні» речі: молитися, брати участь у Службі Божій і приступати до Таїнств».

Отець-екзорцист зазначає, що, на жаль, для багатьох католиків, ці реальності стали настільки буденними, що вони просто не вірять у їхню ефективність.

За свідченням о. Ламперта, половина людей, які звертаються до нього про допомогу не мають ніякої віри. Вони шукають допомоги від обряду, але не і Христа. Але без навернення до Христа визволення від демонічного впливу не може бути тривалим, зазначає екзорцист. Тому служба екзорциста включає у себе і намагання привести людину до Ісуса.

Люди часто приходять, щоб скористатись католицькими «штучками», отримати допомогу, а потім далі жити так як жили. Вони хочуть щоб екзорцист їх лікував як маг, але завдання екзорциста – допомогти людям побачити обличчя Бога.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар