Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

18.10.2016р. Б. / Владика Володимир (Груца): Сповідь - не бухгалтерія з Богом (+VIDEO)

Сповідальниця – не є приватною фірмою, в якій священик за власним бажанням дає або не дає розрішення. Усе залежить чи має людина певні умови, аби це розрішення прийняти у своє життя.

Сказав владика Володимир (Груца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, в ефірі програми «Відкрита Церква. Діалоги» на Живому ТБ.

Єпископ пригадав,  що до умов доброї Сповіді належить жаль за гріхи, покаяння, постанова поправитися. «Якщо людина цього не може зробити, тоді є питання чи це їй допоможе. Тому однією із функцій сповідника - побачити чи є в людини жаль за гріхи, постанова поправитися. У такому разі, якщо цього нема, я кажу тій чи іншій людині: «Ви не можете отримати розрішення не тому, що я не хочу його вам дати, а тому, що ви не дозволяєте мені, аби я його вам дав»», - пояснив єпископ. За його словами,  Сповідь -  не бухгалтерія з Богом, в якій потрібно піти й отримати розрішення.



Немає коментарів:

Дописати коментар