Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 6 жовтня 2016 р.

06.10.2016р. Б. / На Аскольдовій могилі віднайдено ймовірне поховання загиблих під Крутами студентів

Цими днями стало відомо, що 26 вересня 2016 р., внаслідок обстеження території парку Аскольдова могила, поблизу храму Святого Миколая Чудотворця УГКЦ у Києві, було віднайдено ймовірне поховання студентів загиблих під Крутами.

Як розповів митрофорний протоєрей о. Ігор Онишкевич, в ході виконаних робіт біля храму, була обстежена територія парку з метою пошуку братської могили, до якої були перепоховані студенти Крут: «Підприємством СП «Пам’ять і Слава», під керівництвом Бойченко Ольги Леонідівни, 26 вересня було віднайдено споруду, яка згідно архівних джерел, цілком відповідає опису та місцю розташуванню могили Крутян»,- зазначив протоєрей.

За словами о. Ігора, знайдена могила київських студентів є Божим благословенням для України серед подій війни на Донбасі, а також ствердженням перемоги миру над агресором.

Враз із повідомленням про знахідку, парох храму Святого Миколая Чудотворця, звернувся до Голови Печерської районної в місті Київ державної адміністрації, з проханням про допомогу в проведенні дослідження братської могили, з метою подальшого її благоустрою, щоб, за словами священика, молитвою на віки увінчувалась їхня пам’ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар