Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 30 жовтня 2016 р.

30.10.2016р. Б. / Тиждень вшанування пам’яті величних постатей України в ефірах телеканалів (+VIDEO)

У перші дні листопаду український народ згадує і молиться за визначних постатей і героїв української історії. В особливий спосіб віддаємо шану Особам, котрі своїм життям відкривали шлях для багатьох поколінь та долучилися до побудови Української держави і Церкви.

Першого листопада 2016 року з благословення владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ, прес-службою Львівської архиєпархії у співпраці з БО «Українська Кіно Ініціатива» розпочнеться медійний тиждень вшанування пам’яті величних постатей України. В ефірах українського телебачення з’являться документальні фільми, присвячені історії Церкви.

Отож 31 жовтня відбудеться показ фільму «Спадщина Андрея Шептицького»на телеканалі ТРК «Львів» (о 10:30), а 1 листопада на телеканалах «Перший Західний» (об 11:45, 15:45, 02:00 год.) і «Живе ТБ».

2 листопада розпочнеться показ документального фільму «Йосип Сліпий: молитва за Україну» в ефірах телеканалів «Перший Західний» (о 10:45, 17:40, 02:00 год.), ТРК «Львів», «Живе ТБ».

3 листопада документальний фільм «Володимир Стернюк: служіння в підпіллі» розповість про героїчну боротьбу і життя Української Церкви у часи радянського переслідування. Про життя Церкви у підпіллі та її провідників можна буде дізнатись на «Першому Західному» (о 14:40, 22:35, 02:00 год.), «Живе ТБ».

4 листопада глядачі телеканалів «Перший Західний» (о 17:00 та 02:00 год.), ТРК «Львів» (16:30 год.) і «Живе ТБ» зможуть ще раз зануритись у спогади про період розпаду Радянського Союзу та виходу УГКЦ із підпілля. Документальний фільм «УГКЦ: невідомий літопис» – про події, що були чинниками для створення українським народом своєї незалежної держави.

5 листопада відбудеться прем’єрний показ на українському телебаченні документального фільму про військового капелана УПА – «Отець Кадило». Прем’єра – в ефірах телеканалів «Перший Західний» (о 13:10, 22:40, 02:00 год.), «Живе ТБ. Додамо, що 6 листопада в ефірі ТРК «Львів» буде повторний показ деяких із вище зазначених фільмів, про час їх трансляції можна дізнатися в анонсах телеканалу.

Протягом цих днів в ефірі «5 каналу», «НТА», «Перший Західний», «Живе ТБ» і ТРК «Львів» транслюватиметься серія відеороликів «Молитва про Божу Мудрість», натхненна текстом молитва Праведного Митрополита Андрея (Шептицького).

Завершиться медійний захід прем’єрним показом фільму «Милосердя Двері», який відбудеться у день завершення Року Божого Милосердя у Католицькій Церкві – 20 листопада 2016 року. Варто пригадати, що 2016 рік Святіший Отець Папа Франциск проголосив Роком Божого Милосердя, особливим символом якого є відчинені Двері Церкви, всередині якої кожен отримає глибину цього Милосердя!



Немає коментарів:

Дописати коментар