Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 13 жовтня 2016 р.

13.10.2016р. Б. / У Полтаві учням розповіли про свято Покров Пресвятої Богородиці

13 жовтня у полтавській міській бібліотеці відбулася година християнської етики для учнів першого класу загальноосвітньої школи № 37, яку провів отець Юрій Кролевський, настоятель парафії Пресвятої Тройці у м. Полтава.

Священик розповів маленьким школярам про історію започаткуванння церковного свята Покров Пресвятої Богородиці, про святкування цього релігійного та національного свята у сучасних українських обставинах, зосередивши головним чином увагу дітей на постаті Пресвятої Богородиці.

Також душпастир наголосив на важливості заповіді любові до ближнього серед учнів, яка мала би сприяти повноцінному розвитку та сіяти зерно добра, миру та радості серед школярів.

"Той, хто робить добро іншому - зауважив отець Юрій - відчуває себе щасливим, радісним та потрібним у тому колективі, де він навчається".

Слід зазначити, що подібні уроки християнської етики, які провадить отець Юрій Кролевський для різних класів у полтавській міській бібліотеці, відбуваються щотижня. Їх метою є допомогти сучасним школярам краще познайомитися з особою Ісуса Христа, з середовищем Церкви та дати відповіді на актуальні виклики сучасності.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

Немає коментарів:

Дописати коментар