Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 13 жовтня 2016 р.

13.10.2016р. Б. / Глава УГКЦ та Голова Верховної Ради України обговорили актуальні питання державно-церковних відносин

У середу, 12 жовтня, Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, зустрівся з Андрієм Парубієм, Головою Верховної Ради України. Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо польсько-українських відносин.

Андрій Парубій зазначив, що Церква активно допомагає двом народам шукати шляхи порозуміння у штучно створеному конфлікті, щодо бачення спільної історії.

Учасники зустрічі також обговорили роль Церкви та її можливості у вирішенні цих питань та поліпшенні ситуації всередині країни.

На сам кінець зустрічі Андрій Парубій подякував Предстоятелю УГКЦ за активну позицію Української Греко-Католицької Церкви у суспільстві, за активну гуманітарну і капеланську місію, яку виконує УГКЦ на Донбасі.

На згадку про цю зустріч Блаженніший Святослав подарував п. Парубію старе фото з акцією за легалізацію УГКЦ у Москві на Красній площі у 1989 році.

За інформацією прес-служби Голови Верховної Ради

Немає коментарів:

Дописати коментар