Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 19 квітня 2014 р.

19.04.2014р. Б. / Патріарх Філарет: якщо знадобиться то будемо стріляти

Патріарх Філарет: якщо знадобиться то будемо стріляти
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зазначив, що Україна хоче вирішити конфлікт з Росією мирним шляхом, однак якщо доведеться застосувати силу, то потрібно буде стріляти. Про це він зазначив під час зустрічі із представниками Держприкордонслужби, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на УНН.

“Ми хочемо вирішити цю ситуацію мирним шляхом. І робимо все для цього. Європа визнала, що Україна йде мирним шляхом більше, ніж будь-яка інша країна. Але ми своєї території Росії не віддамо. Тому ми ведемо мирні переговори, хочемо мирно провести це все, але якщо треба буде, то відповімо силою. Якщо знадобиться, то треба стрілять, адже захищати свою землю потрібно”, — висловив переконання Філарет.

Представники Української православної церкви Київського Патріархату на чолі з Патріархом Філаретом передали прикордонникам, які охороняють кордони на Херсонщині, позашляховик «Мітсубіші» і 43 комплекти для обмундирування

Раніше як повідомляв Християнський портал КІРІОС, українська православна церква Київського патріархату перерахувала на рахунок Міністерства оборони понад 1 млн грн.

Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар