Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 6 квітня 2014 р.

06.04.2014р. Б. / Дмитро Ярош: Ні я, ні мої побратими ніколи не станемо звичайними українськими політиками

press_DYarosh
4 квітня лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош дав першу прес-конференцію в статусі кандидата на посаду Президента України.

Виступаючи перед великою кількістю українських та зарубіжних журналістів, Дмитро Ярош окреслив першочергові завдання, які стоять перед ним особисто та перед очолюваною ним політичною силою. Він зазначив, що «Правий сектор» є правозахисною та правоохоронною організацією, яка поставила собі за мету захистити українців від режиму внутрішньої окупації, і це перше завдання було з честю виконано.

«Наша місія на нинішньому етапі – дати відсіч російській агресії, захистити український народ та побудувати нову – вільну та справедливу українську державу. Саме для виконання цієї місії я йду в Президенти України. І це не просто похід у владу. Ані я, ні мої побратими, ніколи не станемо звичайними українськими політиками. Нас не цікавлять відсотки і крісла, привілеї та годівниці, нас ніколи не влаштує встроєння в систему. Ми прагнемо дійсно революційних змін», – сказав Дмитро Ярош.

За його словами, такі зміни в усіх сферах життя мають призвести до економічного зростання та революційного за своєю суттю підвищення соціальних стандартів життя українців.

«Зовнішня агресія Росії та спроби внутрішньої контрреволюції – реванш старої системи вже за нових облич нової влади – це ті загрози, на подолання яких зорієнтовані «Правий сектор» і я, як кандидат у Президенти», – підкреслив Ярош. Він заявив: для того, щоб зупинити Росію, треба найближчим часом відновити ядерний статус України, налагодити дієві стосунки з НАТО, кардинально реформувати Збройні Сили та спецслужби України.

Дмитро Ярош також підкреслив, що одним із найголовніших завдань його як претендента на пост глави держави та очолюваної ним політичної сили є очищення влади, її люстрація та зміна системи відносин між владою та суспільством.

«Ми не дозволимо, щоби судова та правоохоронна системи були спрямовані на репресії проти суспільства і і покривали корупційні схеми можновладців, як це було за попереднього режиму. Відповідно, має пройти швидка чистка силових структур від виконавців злочинних наказів Януковича та проросійських елементів. Ми також наполягаємо на широкому запровадженні суду присяжних та прийнятті закону про зброю, які дозволять захистити громадян у фізичному та правовому сенсі», – наголосив Дмитро Ярош.

Кандидат на ключову посаду в державі також запропонував формулу, яка дозволить перетворити Україну на територію економічного процвітання. Це, за його словами, – революційне зменшення податкового навантаження на громадян та бізнес. Ярош пропонує зменшити кількість податків до трьох, а їхній розмір – до 10%. Завдяки цьому, як сказав Ярош, пробудиться ділова активність, країна стане інвестиційно найпривабливішою в Європі.

Лідер «Правого сектора» також не обійшов увагою виклики, з якими стикнулася політична сила.

«Сьогодні «Правий сектор» став мішенню; нас атакують по всіх фронтах, обвинувачують в усіх гріхах та нісенітницях. Синхронно ми зазнаємо ударів від путінської пропаганди і тих кіл у новій владі, які прагнуть, щоби все залишалося по-старому, щоби при зміні облич не змінилася корупційна система влади. Запевняю, що ми витримаємо і це випробування», – сказав Дмитро Ярош. Він підкреслив, що сьогодні «Правий сектор» здійснює легалізацію віх своїх структур, веде роботу із включення свого силового крила до складу державних силових структур.

«Ми не допустимо «зливання» Майдану і Революції та повторення ситуації 2005 року, коли помінялися лише декорації та фігури політичних акторів. Я відчуваю особисту відповідальність за те, щоби довести національну Революцію до переможного завершення», – резюмував Дмитро Ярош.



Джерело:  ПРАВИЙ СЕКТОР

Немає коментарів:

Дописати коментар