Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 8 квітня 2014 р.

08.04.2014р. Б. / Блаженніший Святослав освятив найбільший дзвін Патріаршого собору Воскресіння Христового

Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) 7 квітня, на празник Благовіщення Діви Марії, освятив найбільший дзвін Патріаршого собору Воскресіння Христового.
 
Освячення дзвону відбулося одразу після Архиєрейської Божественної Літургії з Чином хіротонії владики Михайла (Бубнія). В освяченні дзвону взяли участь усі священнослужителі, які були присутні на хіротонії владики Михайла.

«Ми отримаємо пам’ятку, яка залишиться тут на віки і цей дзвін будитиме всіх на лівому березі нашого могутнього Дніпра», – зазначив Глава Церкви.

Як повідомив у коментарі Департаменту інформації владика Йосиф (Мілян), найбільший дзвін Патріаршого собору носитиме назву «Архистратиг Михаїл».

«Архистратиг Михаїл» важить майже чотири тонни. Його виготовили в Королівській дзвонарні в Голландії за спонсорські кошти благодійників із різних країн світу.


Департамент інформації УГКЦ

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар