Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

11.04.2014р. Б. / Міліція повинна боротися з сепаратистами, а не «кришувати» комуністів


9 квітня, співробітники міліції намагалися повернути комуністам приміщення їхнього колишнього офісу по вулиці Борисоглібській, 7, який зараз займають активісти – люстраційний комітет «Ніколи Знову» та «Канцелярська сотня». Близько 17:00 на Борисоглібську приїхали озброєні автоматами співробітники РВВС, підрозділу «Сокіл» та бійці колишнього «Беркуту» без нашивок. Вони оточили колишній офіс КПУ, пояснюючи це тим, що «проводяться слідчі дії». Проте активістам «Правого сектора» та «Самооборони» вдалося покласти край цьому неподобству і не дати силовикам зайняти приміщення.

За інформацією, поширеною ЗМІ та підтвердженою з власних джерел «Правого сектора», організатором спецоперації було Головне управління МВС в м. Києві.

«Правий сектор» здивований, як оперативно МВС «відреагував» на ганебні сепаратистські заяви головного комуніста країни Петра Симоненка, що їх він виголосив з трибуни Верховної Ради. Замість того, щоб зайнятися правовою оцінкою ганебних висловлювань Симоненка, які, між іншим, за новим законом «тягнуть» на чималий термін ув’язнення, міліція вирішила надати цьому діячу послуги охоронної фірми. Тісна співпраця міліції з партією, яка достатньо довго підтримувала в парламенті всі антиукраїнські рішення режиму Януковича, викликає обурення.

Тішить лише те, що до високих кабінетів Головного управління МВС України в м. Києві на вулиці Володимирській все ще долинає голос народу.

«Правий сектор» рекомендує міліції спрямувати свої зусилля на боротьбу з сепаратистами на Сході України, а не «кришувати» антидержавні сили та переслідувати активістів, які брали участь у революції.


Інформаційний підрозділ «Правого сектора»

Немає коментарів:

Дописати коментар