Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 10 лютого 2012 р.

Законність повторного встановлення пам'ятника Сталіну в Запоріжжі перевірятиме київський суд

Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя відмовив у позові координатора «Оновлення країни» у Запоріжжі Дмитра Харькова щодо незаконного встановлення пам’ятника Сталіну, посилаючись на відсутність Запорізького обласного комітету КПУ в реєстрі ЄДРПОУ.

Таку відповідь Дмитро Харьков отримав через два місяці після винесення відповідної ухвали судом (Ухвалу було винесено 18 листопада). У зв’язку з цим, сьогодні, 8 лютого, координатор «ОК» перенаправив позовну заяву до Подільського районного суду міста Києва, змінивши при цьому позивача з Запорізького обласного комітету КПУ на Центральний комітет Комуністичної партії України.

Харьков не виключає, що до ухвали суду, обласний комітет КПУ пройшов перереєстрацію та змінив назву та юридичну адресу. Саме це, на його думку, стало приводом для такого рішення суду.

«Очевидно, запорізькі комуністи вирішили змінити свою юридичну адресу, адже обласний осередок політичної партії не може не бути юридичною особою. В цьому випадку постає питання до суду, який просто не захотів займатися цією справою, тому і порекомендував переадресувати позов до Києва. В будь-якому випадку, ми не припин ятимемо шукати законні шляхи для того, щоб демонтувати пам’ятник тоталітарному вождеві, який був повторно встановлений в Запоріжжі», - говорить Харьков.

Нагадаємо, 7 листопада 2011 року Запорізький обласний комітет Комуністичної партії України відновив пам’ятник колишньому керівникові СРСР після того, як його було невідомими підірвано у 2010 році.

8 листопада 2011 року координатор ГІ «Оновлення країни» у Запоріжжі Дмитро Харьков оскаржив встановлення пам’ятника Сталіну у Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя.

Немає коментарів:

Дописати коментар