Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 21 лютого 2012 р.

21.02.2012р. Б. / В мережі люди «тріпаються як метелики», щоб їх помітили

 

Про абсурдність втечі від реальності у соцмережі нагадало видання «L'Osservatore Romano», згадуючи слова Марселя Пруста, сказані 100 років тому. Газета робить це у контексті нинішнього інтернет-буму і зацікавленості соціальними мережами. 
 
Автор статті Крістіан Грімальді звертає увагу, що армія людей всіх націй, різного віку, віровизнання і політичних переконань, насправді не вміє сьогодні користуватися інформацією, гублячись у павутині все більш різноманітних можливостей інтернету. Грімальді підкреслює, що для більшості користувачів недостатньо отримувати інформацію, їм важливо самим представити себе у мережах для самоствердження. За його словами, щоб людину помітили, нині вона має все частіше і частіше «тріпатися як метелик» у мережі, використовуючи його незліченні інструменти. 

Автор нагадує, що кожна людина покликана до соціалізації і тому присвячує багато часу, прагнучи її, проте, як зауважує Грімальді, там, куди ми вкладаємо все більше часу – у соціальних медіа – діалог відмер. Там не шукають справжнього обміну ідеями, а виключно підтвердження своєї думки, критика там заперечується, а критик відразу перетворюється на ворога. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар