Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 29 лютого 2012 р.

29.02.2012р. Б. / До Тернополя привезли копію Туринської плащаниці



Фото: РІСУ


Святиню виставили для почитання в архикатедральному соборі Тернополя. Тут вона перебуватиме до 4 березня. Двері храму будуть щодня відчинені, щоб вірні змогли прийти і поклонитися Плащаниці. Реліквію привезено зі собору Святого Юра (м. Львів).
 
Акафіст до Страстей Христових очолив Владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський, спільно з настоятелем собору о. Андрієм Романківим, священиками та вірними. 

Архиєрей закликав з вірою і любов'ю поклонятися Плащаниці, випрошувати для себе Божих ласк та молитися за навернення грішників. «Людям, які приходять з просьбою, вірою, молитвою та поклоняються їй, дається чудесне оздоровлення. Нехай Плащаниця допоможе нам краще пізнати стан своєї душі, полюбити більше Ісуса, роздумуючи над Його страстями».
Владика Василь говорив також про значення Великого посту та закликав вірних по-християнськи його провести. «Роздумуючи над станом своєї душі, ми маємо наближатися до Ісуса».
 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар