Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

24.02.2012р. Б. / У Великобританії набувають популярності аборти дітей «не тієї статі»




Фото з Flickr (hugrakka)


Лікарі погоджуються вбити здорову ненароджену дитину навіть на великому терміні вагітності, якщо вона виявилася не тієї статі, яку хотілося.
 
Аборт в залежності від статі дитини, з культурних чи соціальних причин, набуває популярності в Британії, пише The Telegraph.



 

Журналісти «під прикриттям» навідалися до дев’яти різних клінік країни. Вагітні жінки говорили лікарям, що не хочуть цю дитину, бо вона не тієї статі, про яку вони мріяли. У трьох закладах лікарі погодилися зробити аборт та сфальсифікувати необхідну для цього документацію.

«Це хлопчик, і в цьому причина, ми не хочемо другого хлопчика», - пояснила одній із лікарок «підставна» пацієнтка, що перебувала вже на 18-му тижні вагітності.

Не зробивши жодної спроби відмовити жінку від страшного кроку, медпрацівник переадресувала її до свого колеги, пояснивши, що сама вона зробити аборт не зможе, бо від’їжджає.

«Ми обоє маємо великий досвід у цій галузі. Він (інший лікар) організує вам палату в приватному відділенні, він зможе зробити це у вівторок», - заспокоїла вона пацієнтку.
Міністр охорони здоров’я Великобританії Ендрю Ленслі дав завдання терміново розслідувати цю справу.


За матеріалами: Українська правда. Життя 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар