Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 25 серпня 2014 р.

25.08.2014р. Б. / Яков Кротов: російські католики померли

Відомий російський священик Яков Кротов, який належить до УАПЦ (Ігоря Ісіченка) в ефірі російської редакції «Радіо Свобода» висловився доволі гостро на адресу Римо-Католицької Церкви в Росії.

«Перший вчинок Путіна, коли він отримав владу, - вигнання з Росії католицького єпископа і, здається, шістьох римо-католицьких священиків. Після чого католики підняли руки в гору, замовкли назавжди, ніколи ніде не виступають, де-факто вони померли – це смерть душевна» - сказав о. Кротов.

1 коментар:

  1. ...«...католики підняли руки в гору, замовкли назавжди, ніколи ніде не виступають, де-факто вони померли – це смерть душевна»...

    Всечесний отче Якове, ти, як завжди, маєш рацію, але римо-католики померли душевною смертю не лише у Росії, а багато з них в Україні, зокрема Конференція Римо-Католицьких Єпископів України, бо ж панічно боятися говорити правду і називати речі своїми іменами, це і є ота - душевна смерть.

    р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити