Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 31 серпня 2014 р.

31.08.2014р. Б. / МОЛИТВА ПРО ПЕРЕМОГУ НАД ВОРОГАМИ НАРОДУ

Молитва про перемогу над ворогами народу
(З Требника митрополита Київського Петра Могили)

Господи Боже наш, премудрістю Своєю і словом єдиним Ти увесь людський рід сотворив. Ти сотворив усе невимовною Твоєю силою і все тобі можливе і ніщо неможливого Тобі нема. І часи і літа Своїм Божественним повелінням ти узгодив і зібрав і сотворив єдиний сей видимий світ, і простер його як шкіру, і предивним множеством згущених зір строкатим зробив, і законами рух їм визначив, і положення встанови, і увесь світ досконалим вчинив Ти і вчинив його нам на користь. Сонце Ти поставив правити днем, а місяць ніччю, землю ж пусту і порожню, темрявою вкриту преобразив Ти на доброту для людського єстества. І на всім у морі сущим і птицями в небесах і над всім на землі чоловіку владарювати повелів єси, щоб підтримувати порядок усього створіння.

Ти і множество незліченне – рід єврейський з Єгипту вивів у єдиномислії і прагненні Землі Обітованної, посилаючи Мойсея, поставляючи над ними правицею Своєю і кріпостю сили Своєї провідника їм, єдиного вождя і начальника тоді подав їм. І його обдарував ти мудрістю в управлінні, щоб зберегти народ Свій під покровом Своїм всемогутньою рукою своєю неушкодженим від багатьох і різноманітних ворогів. Ти і нині, Святий Царю Слави, провід народу нашого, що його він обрав собі, благослови премудрістю, порадою доброю, кріпостю, силою і мужністю. Даруй же нам милостиво перемогу над ворогами безбожним, що напосідаються на нас.

І як колись з Авраамом ти подорожував єси, вивівши його з Уру Халдейського і ворогів його Божественною силою Своєю у руки його відав єси, так і нині, покірно молимо Тебе, рабам своїм, будучи з ними, покори ворогів наших під ноги наші. Як колись Мойсеєм єврейський рід від гіркої роботи на фараона визволив, потопивши ворогів їхніх могутньою Своєю рукою. Так і нині рукави воїнів наших від ворогів, що воюють проти нас, визволи нас, всесильною рукою Твоєю перемагаючи.

Гедеона силою Твоєю укріпив Ти, і ним супротивників багатьох переміг, і в ніщо їх обернув, і нині рабів твоїх, воїнство наше небесною силою мужніми і кріпкими сотвори, і переможи і зітри ворогів наших.

Царя і Пророка Твого Давида на прегордого богохульника борця Голіята укріпив єси і тим Голіята принизивши погубив. Так і нині христолюбиве воїнство наше силою правиці Своєї укріпи, сміливості й сили до боротьби дай їм, і страшними і грізним для ворогів наших вчини, щоб тільки-но побачивши їх вороги наші хоробрість свою у втечу перетворили, і щоб вороги наші впали їм до ніг Ангелом Твоїм гонені й уражені.

Святий Господи Боже наш, почуй нині голос моління нашого, недостойних і смиренних рабів Своїх і не дай, щоб нечестиві впливали на долю вірних Твоїх. Але подай народові нашому мирне і спокійне царство, вибав нас від всякого повстання і громадянської війни і нападу чужинців, і вищим від усіх бід й нужд сотвори. Всяку ворожнечу й змову, що піднімається проти народу нашого зруйнуй. Вчини його силою Твоєю непереможним і від всякої ворожої пропаганди і нападу нездоланним. Військо його усюди і завжди проти ворогів його укріпи, і в єдиномислії і праведному послусі тримай. І мир глибокий і спокійний подай. Подай народу благовірному нашому завжди перемогу над супротивниками, і на землі, і на морі, і в повітрі. Все корисне для душі й тіла подай народу нашому. Щоб перемігши у війні цій, молитвою і єдиними устами, і єдиним серцем ми Тебе прославляли Всемогучого Бога. Бо Ти єси Цар миру, і Спас душам нашим, і Тобі славу віддаємо Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. Життя іноді може бути веселим, одна хвилина прекрасна, а наступна - зовсім інша. Ми з чоловіком прожили дуже красиве життя до несподіваного хаосу, життя без вад і недовіри, поки у нас не було проблем з підтримкою наших дітей, він перестав платити і знайшов пригоду за межами флірту зі своїм заповітним подружжям. все, що я страждав. і для того, над чим я працював над непотрібним задоволенням, я відчував у собі цю порожнечу, я не мав уявлення, як допомогти мені з’єднатися з ним, тому що він не повернувся додому, пізно просидів, пив, курив, займався різними речами, які він ніколи не робив зробив. Але завдяки людині, яка принесла радість і стабільність у мій дім, доктор Егвалі, людина добрих справ, настільки справжній і поступливий, бо я намагався і мав довіру. Поговоріть з ним про те, що вас турбує, і ви будете раді, що це зробили. WhatsApp або Viber +2348122948392 або електронною поштою dregwalispellbinder@gmail.com

    ВідповістиВидалити