Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 7 серпня 2014 р.

07.08.2014р. Б. / У Львові молитвою вшанували 100-ліття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців

У Львові молитвою вшанували 100-ліття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців
У серпні цього року Україна відзначає 100-ліття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців. З цієї нагоди у Львові сьогодні на Янівському цвинтарі відбулась екуменічна панахида, підняття державного прапора та покладання квітів. Захід відбувся біля Монументу Українському Січовому Стрілецтву,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на VELYCHLVIV.

«Людина, її добрі справи, які вона робить, – все це живе до того часу, поки є пам’ять, поки ми пам’ятаємо. Якщо хочуть знищити націю, забирають пам’ять. В історії нашої української великої справи ми знаємо дуже багато випадків, коли нашу пам’ять хотіли знищити. Не вийшло. І не вийде. Бо є Божа ласка, щоб ми були. Є Божа наука, яка вчить нас бути мудрими і вчитися в цілому світі, щоб добре будувати свою рідну хату.

Сьогодні ми відновлюємо історичну справедливість. Всі ці хлопці і мужі, які полягли і тут поховані, йшли в бій з нашим прапором. Ми будемо робити все можливе і неможливе, щоб більше уваги приділяти патріотичному вихованню, військовому вихованню наших дітей. Це питання життя або смерті. Незалежність не дається просто так. За неї треба воювати кожного дня. В Біблії не записано, що Україна має бути незалежною державою. Це війна кожного дня. Дякую усім за вашу мужність, твердість, силу. Слава українському Січовому Стрілецтву, слава нашим героям, які сьогодні воюють на Сході, слава Україні», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар